Kuchnia polska
Kuchnia polskaW PRL-u były rarytasem i każdy się zachwycał. Dziś nawet nie tkniesz widelcem
Ewa Malinowska
Kuchnia polska"Zupa nic" to moje ulubione danie z dzieciństwa. Babcia Zosia robiła ją po mistrzowsku
Marzena Pęcak
Kuchnia polskaTeściowa podała pierogi z ogórkiem kiszonym. Myślałem, że żartuje, dopóki nie spróbowałem
Marcin Michałowski
Kuchnia polskaNa sam widok krzywią się z niesmakiem. W moim domu ten przepis robi furorę
Ewa Malinowska
Kuchnia polskaMoja babcia to mistrzyni rosołu. Odkąd gotuję według jej przepisu, wychodzi idealny
Ewa Malinowska
Kuchnia polskaMoja babcia kiedyś robiła tę zupę bardzo często. Rumpuć w jej wykonaniu był prawdziwą ucztą
Marzena Pęcak
Kuchnia polskaPod żadnym pozorem nie dodawaj do ciasta na pierogi. Wyjdzie gumowate i twarde jak podeszwa
Ewa Malinowska